+2 év kiterjesztett garancia érvényesítése:


Vásárláskor megadott név:
Email cím (a tanúsítványt ide küldjük):
Vásárlás helye (kereskedés neve):
Készülék típusa (pl.: L 3410 VR):
Készülék gyártási száma (5 vagy 6 jegyű):
Jótállási jegy sorszáma:
Vásárlás dátuma:
Hozzájárulok ahhoz, hogy a Flex Tools Kft. a +2 év kiterjesztett garancia érvényesítéséhez, a +2 év kiterjesztett garancia érvényességének lejártáig a regisztrációkor megadott adatokat azonosítás végett tárolja. Az adatok kezelése az Adatkezelési tájékoztató előírásainak megfelelően történik.
Hozzájárulok ahhoz, hogy a Flex Tools Kft. az aktuális újdonságokról, kereskedői házi vásárokról, hírekről, akciókról hírlevelet küldjön számomra.
 

Tisztelt Vásárlónk!


Kérjük, regisztráció előtt gondosan olvassa el az Original FLEX +2 év kiterjesztett garancia, valamint a regisztráció feltételeit!

A regisztráció visszaigazolása nem automatikus, kérem várja meg annak beérkezését a regisztrációkor megadott email címre. Amennyiben a visszaigazolás 3 munkanapon belül nem érkezik meg, hívja a Jótállási jegyen feltüntetett telefonszámot további információért.

A németországi Original FLEX 1922-es fennállása, valamint a sarokcsiszoló – a „flexelés” – feltalálása óta különös figyelmet fordít ipari gépei állandó és kiváló minőségére. A minden egyes termékre kiterjedő, folyamatos minőségellenőrzésnek köszönhetően nagyon ritkán fordulnak elő olyan meghibásodások, melyek anyaghiba, gyártási hiba, vagy szerelési hiba miatt következnek be. Ezért az Original FLEX az Ön internetes regisztrációját követően a kötelező 1 év mellett +2 év teljesen ingyenes kiegészítő garanciát biztosít anyaghiba, gyártási hiba, vagy szerelési hiba esetére, a gép vásárlásának dátumától kezdve. Így biztosítjuk Önnek 3 évig a gond és problémamentes használatot termékünk vásárlása esetén.

A +2 év garancia abban az esetben érvényes, ha a regisztrációt a gép vásárlása után maximum 4 héten belül elvégzi. Ebben az esetben küldünk Önnek a megadott email címre egy „+2 ÉV KITERJESZTETT GARANCIA” nevű tanúsítványt. A +2 év kiterjesztett garancia az általunk elküldött, kinyomtatott tanúsítvány, az eredeti számla és az eredeti JÓTÁLLÁSI JEGY együttes bemutatásával érvényes, amennyiben mindhárom dokumentáción egyeznek a feltüntetett adatok (típus, gyári szám, eladás kelte, a JÓTÁLLÁSI JEGYEN az értékesítési pont bélyegzője és aláírása). A három dokumentáció megléte esetén a +2 év kiterjesztett garanciával rendelkező gép Jótállási időn túli garanciális javítása kizárólag az Original FLEX központi márkaszervizében végezhető el. Az 1 évig érvényes JÓTÁLLÁSI JEGGYEL rendelkező gépek garanciális javítása az Original FLEX magyarországi garanciális szervizeiben is elvégezhető.

A +2 év kiterjesztett garancia minden anyaghibás, gyártási hibás, vagy szerelési hibás alkatrész ingyenes cseréjére vonatkozik, a többletköltségek teljes kizárásával. Amennyiben a gép meghibásodása a használati útmutatóban foglaltak hiányos betartása, vagy a nem megfelelő felhasználás miatt következik be, a garanciális javítás nem vehető igénybe. További csereigényekre, kártérítési igényekre a kiterjesztés nem terjed ki.

A regisztrálást minden egyes gépnél külön kell elvégezni a honlapon feltüntetett adatmezők maradéktalan kitöltésével.

A +2 év kiterjesztett garancia az alábbi esetekben nem érvényesíthető:

• azoknál a sarokcsiszolóknál, melyeknek a felvett teljesítménye nem haladja meg a 900 Wattot
• központi vízellátással működő gépek esetén
• lézer méréstechnikai eszközöknél
• akkus kiegészítőknél (töltő, lámpa, kabát, adapter)
• irreális túlterhelésből adódó meghibásodás esetén
• nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodás esetén
• szándékos rongálás esetén
• gépkölcsönzőkben használt gépekre
• a természetes elhasználódásból eredő kopásokra
• a gép kopóalkatrészeire (szénkefék, zsír, tömítések, csapágyak, stb…)
• amennyiben a gépet, illetve annak burkolatát bármilyen módon megbontják szervizelés céljából (kivételt képez a szénkefe, valamint a tápkábel cseréje, illetve javítása)
• amennyiben a gépbe nem eredeti FLEX alkatrészeket (szénkefe) helyeznek.
• nem megfelelő tartozékhasználatból eredő meghibásodás esetén
• azoknál a gépeknél, melyeknek a gyártását az Original FLEX minimum 4 éve befejezte
• amennyiben a gép vásárlásakor, valamint a +2 év garancia érvényesítésekor kapott dokumentációk beazonosíthatatlanok, illetve hiányosak

Ezekben az esetekben továbbra is a kötelező 1 év garanciát vállaljuk.

A regisztráció a regisztrációs adatok maradéktalan és helyes megadásával érvényes. A regisztráció során az arra vonatkozó rész bejelölésével Vásárlónk beleegyezik abba, hogy az Original FLEX az aktuális újdonságokról, akciókról, kereskedői házi vásárokról, hírekről hírlevelet küldjön számára a megadott email címre. A Flex Tools Kft. a regisztrációkor megadott adatokat hírlevél küldésen kívül kizárólag garanciális problémák esetére, azonosítás végett tárolja, azokat más, harmadik fél részére semmilyen körülmények közt nem szolgáltatja ki.